Scurt istoric

ANGLO-ROM activeaza de peste 18 ani in domeniul importului si distributiei de materiale si echipamente electrice pentru instalatii civile si industriale.

Seriozitatea si exigenta sunt cuvintele cheie care ne definesc si prin care mentinem societatea noastra printre principalii furnizori de materiale si echipamente electrice din tara

Misiunea si viziunea

Viziunea noastra este de a oferi produse de calitate la preturi corecte. Misiunea noastra este de a ajunge in topul distribuitorilor de materiale electrice din tara.

Echipa ANGLO-ROM face tot posibilul sa stabileasca legaturi si viitoare colaborari doar cu producatorii care pot oferi ceea ce noi ne dorim, adica produse de calitate la preturi corecte.

Certificari

Deoarece dorim ca serviciile societatii noastre sa fie de calitate si conforme cu normele europene, ANGLO-ROM are implementat Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001/2015.

Societatea noastra

Societatea noastra isi desfasoara activitatea intr-un sediu nou si modern, cu un personal tanar si dinamic si nu in ultimul rand calificat, reusind sa satisfaca in totalitate cerintele clientilor nostri.

570 furnizori
6426 clienti
191500 comenzi
18 ani experienta